Uniek weekend voor leidinggevenden, Stamleden en Loodsen

conuts

Uniek weekend voor leidinggevenden, Stamleden en Loodsen

 

Voor regio Haarlem is de co nuts is een scoutingweekend voor de leidinggevenden, Stamleden en Loodsen vanaf 17 jaar. Dit weekend wordt eens in de 2 jaar gehouden. En in 2022 is het gelukkig weer zo ver! Het laatste weekend van september is de hele regio in de ban van Co Nuts! Hoewel we het thema nog lekker geheim houden, kunnen we je al wel verklappen dat het reuze gezellig wordt.

Wil je een indruk krijgen hoe het er voorgaande jaren uitzag, wordt dan vrienden met Ko Noot op Facebook. Daar staan allemaal foto's en video's van voorgaande edities

https://www.facebook.com/conutshaarlem

 

Waar

Een unieke kampeerplek, gelegen in het bos, vlak bij Haarlem, Amsterdam, en bij de duinen en het strand van Zandvoort. Dit kampeerterrein, het naaldenveld is waar de Co Nuts gehouden wordt.

 

Wat

Aankomst vrijdag 28 september vanaf 20:00. Bar open vanaf 21:00.

Drankmuntjes neem je pinpas mee!

Ontbijt zaterdag verzorg je zelf.

Aanvang spel zaterdag 10:00.

Lunch zaterdag 12:30. Uiteraard is avondeten op zaterdag en brunch op zondag inbegrepen. (bord en bestek zelf meenemen)

Ook tijdens deze regio-activiteit wordt de regelgeving m.b.t. tot alcohol gewoon gehandhaafd. En zal er geen alcohol onder de 18 jaar geschonken worden.

 

Kosten

Deelnemers uit de regio € 30,-

Buiten de regio? € 32,50

Rekeningnummer (betalen per groep, niet afzonderlijk!)
NL25RABO 0119584891 t.n.v. Scouting Regio Haarlem inz Co Nuts o.v.v. je groepsnaam

Uiterste inschrijfdatum 2 september 2022.

Uiterste betaaldatum 2 september 2022.

Kun je niet komen? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Tot 15 september 2022 krijg je € 15,00 euro retour. Na 15 september 2022 is restitutie niet langer mogelijk.

 

Inschrijven

De inschrijving van de CoNuts net als alle andere regio activiteiten  en zal via SOL verlopen. Via onderstaande link kan er worden ingeschreven. Let op, per groep 1 contactpersoon, de contactpersoon is nog steeds verantwoordelijk voor de betaling van de hele groep - Individueel inschrijven - Doorgeven aan de contactpersoon per groep - Geld verzamelen - Als groep betalen voor 2 september

ga naar https://sol.scouting.nl/as/form/21769/participant/new om in te schrijven of gebruik de knop rechtsboven.